Opis forum
Junior Member
Nick: Jaladreips
kontakt: 13273555 -gg
powód ubiegania siê o stanowisko admina: Hmm ogarniam otsy jestem do¶æ czêsto nie jestem idiot±, umiem dobrze graæ, pomagam w miarê mo¿liwo¶ci i da siê zemn± dogadaæ
Nicki na serwerze: Reider
Kontakt: Email - juszkrystian@o2.pl Steam - veronixxx
Powód ubiegania siê o stanowisko admina: Chcia³bym uzyskaæ te stanowisko , poniewa¿ lubiê pomagaæ graczom ,chcia³bym ogarn±æ kulturê na serwerze i oczywi¶cie chcia³bym wnie¶æ nowe rzeczy na serwer.Za zgod± Admin'a mogê tak¿e robiæ najazdy potworków itp. Chcia³bym umiliæ grê ka¿demu kto gra na OTS'ie oczywi¶cie w sposób nie ³ami±cy regulaminu.
Ostatnio edytowany przez Reider (2012-06-06 19:13:31)
Nicki na serwerze: Sysio
Kontakt: gg:5113905 skype: nbdboo steam: kubesz numer fona: podam jak bêdzie potrzeba
Powód ubiegania siê o stanowisko admina: Otó¿ Chcia³bym zostaæ adminem poniewa¿ jest ich ma³o i przez ten czas kiedy nie ma admina, ludzie sk³adaj± skargi. Pisze bardzo dobrze po polsku ortografie znam.Do tego zajmuje siê trochê grafik±, i skrypterstwem ( C++, hexy itd.)
Hmm, do tego móg³bym dodaæ ¿e ogarniam dobrze, jestem sprawiedliwy i dosyæ czêsto gram w grê
Witam chcia³bym siê zg³osiæ
Nicki na serwerze : Kakashitella
Kontakt gg : 401795041
Powód ubiegania siê o stanowisko admina : Chcê zostaæ adminem, aby pomagaæ ró¿nym osobom rozpocz±æ grê
Mam te¿ zdolno¶ci mapperskie wiêc my¶lê, ¿e siê przydam
Jestem bardzo aktywnym graczem wiêc my¶lê, ¿e mnie wybierzecie
Pozdrawiam
Kakashitella
Nicki na serwerze:Danse Macabra
Kontakt:13034595[gg] dominik211x[skype]
Powód ubiegania siê o stanowisko admina:Gram od¶æ d³ugo na ró¿nej ma¶ci ots'ach , na wielu mia³em admina , gm'a oraz tutora. Znam dobrze ten oto serwer. Chcê pomóc Dzyniowi zdj±æ z jego barków jarzmo pracy. Dziêkujê za wys³uchanie. Ps. wiem , ¿e moje wypowiedzi lub czê¶æ ich mo¿e byæ sk³adniowo pisana w sposób archaiczny ale có¿ taka ma natura