Opis forum
Junior Member
Nick: Jaladreips
kontakt: 13273555 -gg
powód ubiegania się o stanowisko admina: Hmm ogarniam otsy jestem dość często nie jestem idiotą, umiem dobrze grać, pomagam w miarę możliwości i da się zemną dogadać
Nicki na serwerze: Reider
Kontakt: Email - juszkrystian@o2.pl Steam - veronixxx
Powód ubiegania się o stanowisko admina: Chciałbym uzyskać te stanowisko , ponieważ lubię pomagać graczom ,chciałbym ogarnąć kulturę na serwerze i oczywiście chciałbym wnieść nowe rzeczy na serwer.Za zgodą Admin'a mogę także robić najazdy potworków itp. Chciałbym umilić grę każdemu kto gra na OTS'ie oczywiście w sposób nie łamiący regulaminu.
Ostatnio edytowany przez Reider (2012-06-06 19:13:31)
Nicki na serwerze: Sysio
Kontakt: gg:5113905 skype: nbdboo steam: kubesz numer fona: podam jak będzie potrzeba
Powód ubiegania się o stanowisko admina: Otóż Chciałbym zostać adminem ponieważ jest ich mało i przez ten czas kiedy nie ma admina, ludzie składają skargi. Pisze bardzo dobrze po polsku ortografie znam.Do tego zajmuje się trochę grafiką, i skrypterstwem ( C++, hexy itd.)
Hmm, do tego mógłbym dodać że ogarniam dobrze, jestem sprawiedliwy i dosyć często gram w grę
Witam chciałbym się zgłosić
Nicki na serwerze : Kakashitella
Kontakt gg : 401795041
Powód ubiegania się o stanowisko admina : Chcę zostać adminem, aby pomagać różnym osobom rozpocząć grę
Mam też zdolności mapperskie więc myślę, że się przydam
Jestem bardzo aktywnym graczem więc myślę, że mnie wybierzecie
Pozdrawiam
Kakashitella
Nicki na serwerze:Danse Macabra
Kontakt:13034595[gg] dominik211x[skype]
Powód ubiegania się o stanowisko admina:Gram odść długo na różnej maści ots'ach , na wielu miałem admina , gm'a oraz tutora. Znam dobrze ten oto serwer. Chcę pomóc Dzyniowi zdjąć z jego barków jarzmo pracy. Dziękuję za wysłuchanie. Ps. wiem , że moje wypowiedzi lub część ich może być składniowo pisana w sposób archaiczny ale cóż taka ma natura